Početna Ozelenjavanje

PROJEKTOVANJE ZELENIH POVRŠINA

 

Projekat ozelenjavanja je najvažniji element u konačnom izgledu vrta. Pri projektovanju vrta se unapred osmišljava izgled vrta, investitor može da vidi kako će njegov budući vrt izgledati, koliko će koštati i šta on dobija za taj novac. Prilikom projektovanja se vrše konsultacije sa investitorom tako da on može sve vreme da utiče na izgled vrta, cenu koštanja, sadržaje itd.


Faza projektovanja je potpuno odvojena od faze izvođenja radova. Investitor ne mora da angažuje nas (firmu koja je projektovala vrt), za izvođenje radova, čime se eliminiše mogućnost da projektant ubacuje sadni materijal kojim trenutno raspolaže i tako se rešava svojih zaliha.

Mi smo projekat odvojili od izvođenja radova iz tih razloga da bi naše inženjeri pejzažne arhitekture pažnju posvetili pravilnom osmišljavanju vrta a ne prodaji sopstvenog sadnog materijala. Tako da investitor po završenom projektu može da potraži i drugog, ili da angažuje najpovoljnijeg izvođača radova.

Naši inženjeri sa dugogodišnjim iskustvom najviše pažnje poklanjaju fazi projektovanja vrta. Poseduju licence inženjerske komore Srbije za projektovanje zelenih  površina što ih čini odgovornim prema struci kojom se bave.